RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Стало відомо про цікаву зустріч, яку провів Путін

Відома російська телеведуча Ксенія Собчак зустрілася з російським президентом Володимиром Путіним, взявши у нього інтерв'ю для фільму про Анатолія Собчака.

Про це повідомляє ВВС.

Відзначається, що Ксенія Собчак до 80-річчя з дня народження свого батька, колишнього мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака знімає про нього документальний фільм.

"Після того, як оператори, освітлювачі та інші пішли, Путін і Собчак залишилися поговорити наодинці", - сказало одне з джерел ВВС.

Мати Ксенії Собчак, член Ради Федерації Людмила Нарусова підтвердила, що президент РФ може стати одним із спікерів фільму.

Варто відзначити, що Собчак називають одним із ймовірних кандидатів на виборах президента РФ в 2018 році. Мова йде про те, що вона може представляти на виборах так званих "лібералів" і відібрати голоси у Олексія Навального. Втім, суд РФ Навального до виборів не допустив, а Собчак про свої наміри публічно не заявляла.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося старе відео, на якому Анатолій Собчак, помічниками якого довгий час були Володимир Путін і Дмитро Медведєв, жорстко висловлюється про Україну і долі Криму.