RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Перевзувся в польоті: журналіст розповів про одіозного екс-начальника МВС, що зайняв високу посаду на Донбасі

Колишній начальник Горлівського УВС Павло Панасюк, який також відомий під прізвиськом "Паша Хаммер", став директором Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив журналіст Олександр Білінський.

"За 2 тижні до штурму будівлі Горлівського УВС Пашу Хаммера зняли з посади, але перевели очолювати міліцію Дзержинська (нині – Торецька). Там він теж особливо завзято сепаратистів не затримував, місто захопили, Паша помикався-потикався і пішов на заслужену пенсію", - пише журналіст.

Після нетривалої перерви і відходу на пенсію Павло Панасюк отримав нову посаду на Донбасі.

"І не в поліцію якусь недеформовану, а відразу ДАБКком "рулювати". Паша чоловік мудрий, знає, що на відновлення області гроші будуть виділятися – може мільйон - другий і йому перепаде. І в Паші залишилися впливові покровителі у Києві, які попросили його "перевзутися в польоті", замовити два портрета Порошенко, щоб встановити у новому кабінеті, міркувати у вишиванці з Павлом Жебрівським про Січ і козаків, вести в ресторанах переговори з підрядниками", - резюмував Білинський.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі активно обговорюють фотографію концерту "День білих журавлів", який відбувся на окупованому Донбасі.