RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Бізнесмен з Донбасу розповів правду про бойовиків ДНР: опубліковано відео

Підприємець з Горлівки Віталій Мінзюк відверто розповів про мародерство бойовиків терористичної "ДНР", які розграбували його бізнес.

Відеозапис з інтерв'ю Мінзюка на своєму YouTube каналі опублікував український блогер і журналіст Денис Казанський.

"Ми вивозили побутові відходи в місті Горлівка, переробляли, робили акумулятори, у нас працювало близько 40-ка чоловік. Була своя лабораторія та сертифікована продукція. У нас контрактів в 2014 році було до кінця року на 5-6 мільйонів. Наш завод знаходився на трасі, і недалеко від нашого паркану з'явилася перша барикада. Я пішов і почав лаятися: "Ви, шаромиги, що ви тут зібралися, і так роботи немає, ви перегородили дорогу на підприємство". Я бачив, що на цій барикаді збираються люди, кого я вигнав за крадіжки, дебош, пияцтво", - розповідає Віталій Мінзюк.

Далі він зазначив, що його бізнес в Горлівці тепер повністю розграбований, а підприємство - випотрошили.

"До мене прийшли і відразу забрали 16 тонн свинцю. Моя дружина, на той момент була громадянка Росії поїхала в поліцію, до неї вийшли такі братки з 90-х і сказали, що "своїм" потрібно допомагати, а хто незадоволений, хай до них приїжджають, вони розберуться", - додав підприємець.

Зараз Мінзюк проживає в Київській області, де почав знову займатися бізнесом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше 18 серпня, під окупованим Новоазовськом Донецької області бойовики "ДНР" застрелили 21-річного хлопця, який намагався перешкодити мародерству.