RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Джерело розповіло, чи буде Кремль міняти ватажка ЛНР

На даний момент Кремль схилився на бік ватажка "МВС ЛНР" Ігоря Корнета, вірніше - його куратора (ФСБшники контролюють силовий блок, куди входить глава "МГБ" Леонід Пасічник і "МВС" Ігор Корнет - прим. "Апострофа"), тому Владиславу Суркову (помічник президента РФ - прим. "Апострофа") з ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким, найімовірніше, доведеться прогнутися.

Про це стало відомо "Апострофу" з власних джерел.

"У той же час, скоріше за все, міняти ватажка ЛНР не будуть - для збереження загальної картини благополуччя. Його просто поставлять в жорсткі рамки, а управління самопроголошеної "республіки" перейде в руки блоку силовиків РФ. По всій видимості, розбірки між двома таборами не закінчаться так просто. Якщо в попередні роки всі наїзди команди Суркова на команду російських силовиків вдавалося врегулювати більш-менш тихо, то на цей раз вгамувати збройних бунтарів буде непросто", - пояснило джерело.

Крім того, як зауважив джерело виданню "Апостроф", в соцмережах активно обговорюють останні відео на сайті Плотницького, помічаючи, що з вікон кабінету, де відбуваються події, не видно випав напередодні снігу, що може говорити про те, що сюжети були підготовлені заздалегідь.

Раніше про втечу Плотницького в Росію повідомив журналіст Сергій Іванов

Читайте більше в матеріалі "Апострофа": "Переворот" проти ватажка ЛНР: в Луганську розповіли, хто перемагає.