RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Відома українська співачка розповіла про свій позивний в зоні АТО

Відому українську співачку Анастасію Приходько намагалися викрасти в зоні АТО, через що українським військовим довелося спішно її евакуювати.

Про це розповіла сама співачка, передає видання Газета.uа.

"Це було два роки тому в місті Попасній. Ми приїхали туди тільки після звільнення міста. У нас повинен був там бути концерт - півтори години. Але відбувся скорочений варіант - 50 хвилин. Вороги почали розгортати на нас Гради, і наші почали готуватися до оборони міста. У мене був позивний Грач. Чую, хлопці перемовляються: "Грача вивозимо". Виявилося, надійшла інформація, що готується моє викрадення", - зазначила співачка.

За її словами, позивний їй присвоїли з метою безпечного обміну інформацією.

"Я ніколи не висвітлюю свої концерти заздалегідь, не кажу, де я буду. Знають тільки по місту, коли я повинна приїхати. Тому позивний Грач, щоб ніхто не знав, що це я. Вони ж не будуть передавати по рації: "Приходько їде туди-то" ... На мене ж дві кримінальні справи в Російській федерації завели. Від партії ЛДПР і комуністів. Одні мені інкримінують нацзраду, а інші - "незаконне заробляння грошей на території Російської федерації", - пояснила Приходько.

Як повідомляв "Апостроф", відома українська співачка Анастасія Приходько розповіла, що їй неодноразово надходили погрози розправи.