RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Отруєння колишнього російського шпигуна в Британії: з'явилися нові резонансні подробиці

Отруєний в одному з торгових центрів в Солсбері колишній російський військовий розвідник Сергій Скрипаль, побоювався за своє життя.

Про це повідомляє Telegraph.

Відомо, що буквально недавно екс-шпигун звертався в поліцію і ділився своїми побоюваннями. Крім того, ресторан Zizzi, недалеко від якого знайшли отруєного Скрипаля та жінку, яка супроводжувала його, закрили в якості запобіжного заходу.

У той же час, як передає Інтерфакс, родичі Сергія Скрипаля не зверталися в посольство Росії в Великобританії в зв'язку зі трапилося.

"Ні родичі, ні законні представники зазначеної особи, ні представники британської влади до нас з цього приводу не зверталися", - відповіли виданню в посольстві РФ в Великобританії на прохання прокоментувати повідомлення британської преси про отруєння екс-шпигуна.

На даний момент стан Скрипаля та його супутниці лікарі оцінюють як критичний. За поки непідтвердженою інформацією, вони могли отруїтися потужним синтетичним наркотиком фентанилом.

Також відомо, що Скрипаль перебував у російській в'язниці за шпигунство на користь Британії. У 2010 році його помилував президент РФ. У Великобританії йому надали політичний притулок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві розгорівся скандал через смертельні суші з ресторану відомої мережі.