RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Савченко відзначилася резонансною заявою про Парубія і снайперів на Майдані

Народний депутат Надія Савченко заявила, що є свідком того, як нинішній спікер Верховної Ради Андрій Парубій заводив снайперів в готель "Україна" під час подій Революції Гідності в Києві.

Про це вона заявила на своїй прес-конференції, передає "ДС".

"Злочини діючої влади почалися занадто далеко і задовго до навіть Революції гідності. Вони почалися тоді, коли влада почала ставати олігархами, коли влада грабувала людей ... Розстріли на Майдані, і те, що чотири роки чекають ... вже п'ятий рік розслідування, ніколи не будуть розслідувані ... Особисто я давала свідчення про те, що Луценко закликав до того, щоб "знести" владу. закликав до того, і обіцяв людям, що буде на Майдані зброя ... я бачила, як Парубій заводив снайперів в готель "Україна". Ці люди в парламенті ... люди, які творили злочини, які несуть на собі відповідальність, завжди будуть намагатися знайти крайнього ", - зазначила Савченко.

Нагадаємо, що на даний момент слідство щодо розстрілів на Майдані не завершено.

Як повідомляв "Апостроф", народного депутата Надію Савченко підозрюють у співучасті і організації підготовки до держперевороту в Україні у справі глави Центру звільнення полонених Володимира Рубана.