RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Безвідповідальність і корупція: в Україні яскраво висловилися про "русскій мір"

Поняття "русского міра" має більш широке визначення, яке включає в себе безліч негативних проявів і завжди призводить до трагічних наслідків.

Про це написав у своїй колонці на сайті Крим.Реалії журналіст Павло Казарін.

"Русскій мір - це безвідповідальність. Ручне управління. Корупція. Це інститути, які працюють в інтересах влади. Влада, яка працює в інтересах самої себе. Це історія про тотальну неефективність. Коли інтереси небагатьох ставляться вище загальних. Систему характеризує не помилка, а реакція на помилку, а "русскій мір" ніколи не реагує на помилку ", - зазначив Казарін.

За його словами, яскравою ілюстрацією вад системи "русского міра" є трагічна пожежа в Кемерово.

"Трагедія в Кемерово - це простий приклад того, до чого призводить така система. І жах не тільки в загибелі дітей, а й у тому, що навіть ця ціна швидше за все не призведе до яких-небудь серйозних кадрових перестановок. Систему характеризує не помилка, а реакція на помилку, а "русскій мір" ніколи не реагує на помилку. І це - відмінний урок для України ", - резюмує журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", захисниця "русского міра" на Донбасі, яка намагалася перешкоджати пересуванню українських десантників в районі Краматорського аеродрому в квітні 2014 року, поклала під гусеницю немовля.