RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Харківській області назріває скандал з агрорейдерамі

У прикордонній харківської області угруповання збройних "тітушок" два тижні поспіль блокує сільськогосподарську техніку і перешкоджає збору врожаю.

Про це повідомляє "Стопкор".

За словах потерпілих пайовиків, урожай і землю намагаються відібрати на користь Анни Камінської.

Як повідомляється, селяни організували збори, бо хвилювалися за безпеку власну і своїх дітей, в той же час підприємство, в яке увійшли пайовики зі своєю землею, спробувало шукати правди у правоохоронців.

"Ми звернулися в поліцію із заявою, що просимо вас провести експертизу, підписувала Камінська акт обміну і підписували ми акт", - відзначає директор ТОВ "Фермер-Агро" Андрій Обора.

Керівництво "Фермер-Агро" впевнено: Анна Камінська, перебуваючи у змові з прокуратурою та управлінням Служби безпеки України в Харківській області, надає протиправні дії і чинить тиск на господарів "Фермер-Агро" та з погрозами намагається відібрати їхнє майно.

"Сільськогосподарське підприємство" Добрий господар "було створено в 2012 році зі статутним фондом майже в мільйон гривень і зареєстровано в селі Картамиш. У червні 2015 року пріедпріятіе було рейдерським чином захоплено. Сьогодні люди скаржаться, що попередній орендар в особі" Доброго господаря "давно перестав виплачувати заробітну й орендну плату. Заборгованість тільки перед пайовиками досягає мільйонів гривень ", - повідомляє" Стопкор ".