RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Жителі Бучі знесли паркан навколо маєтку скандального забудовника

Жителі міста Буча Київської області демонтували паркан навколо маєтку скандально відомого забудовника Олексія Зіневича, після цього бучанські активісти пікетували міськраду з вимогою скасувати рішення ради про незаконно виділені Зіневичу земельні ділянках і побудували біля міськради з шматків паркану його садиби пам'ятник земельному дерибану.

Про це пише Капітал

"Сьогодні сотні бучанців вийшли до маєтку скандального забудовника Олексія Зіневича і демонтували паркан його маєтку. Цей паркан привезли до Бучанської міської ради, де зробили з нього пам'ятник земельному дерибану. Під час війни на Сході, коли сотні місцевих АТОвців не отримують земельних ділянок, Зіневич отримав аж 7 ділянок в Лісовій Бучі. Таким чином, землею громади мер Бучі Анатолій Федорук незаконно розрахувався за позитивні сюжети на телеканалі "Взгляд", власником якого є Зіневич ", - повідомив депутат Бучанської міської ради Олександр Таможній

Під міськрадою з самого ранку горіли шини, активісти встановили намети і планують основну акцію провести 20 грудня, під час сесії.

"Звертаюся до всіх депутатів Бучанської міської ради з вимогою проголосувати за скасування рішення про виділення Олексію Зіневичу земельних ділянок на підставних осіб. Якщо депутати не підтримають це рішення, жителі міста будуть змушені прийти на сесію і вимагати відставки мера Бучі Анатолія Федорука, який пов'язаний з Зіневичем тісними корупційними зв'язками. Це підтверджує і той факт, що Федорук перед голосуванням 29 листопада сказав депутатам, що ці ділянки виділяються воїнам АТО, втім через підставних людей вони виявилися знову у власності Олексія Зіневича ", - додав Таможній.

Ділянка в Лісовій Бучі, де землю на підставних осіб отримав Олексій Зіневич, варто до 15000 доларів за сотку. Орієнтовна ринкова вартість виділеної Зіневичу землі сягає десятків мільйонів гривень.

Нагадаємо, що Олексій Зіневич отримав 7 земельних ділянок в Лісовій Бучі, де вирубав лісові насадження і побудував маєток, захистивши його чотириметровим парканом, який і знесли активісти.

  • Земельна ділянка за адресою м Буча, вул. Грибоєдова, 2-Р з кадастровим номером 3210800000: 01: 087: 0115 у 2015 році було виділено Зіневич Галині Іванівні, яка 13 листопада 2018 подарувала її Зіневичу Олексію Олексійовичу. На цій земельній ділянці Зіневич побудував будинок площею 293,8 кв м.
  • Земельна ділянка за адресою м Буча, вул. Грибоєдова, 2-П з кадастровим номером 3210800000: 01: 087: 0116 у 2015 році було виділено Зіневичу Олексію Олексійовичу. На цій земельній ділянці Зіневич побудував ще один будинок площею 348,4 кв м.
  • Земельна ділянка за адресою м Буча, вул. Анни Борвінок, 5 з кадастровим номером 3210800000: 01: 087: 0117 у 2015 році було виділено Зіневич Наталії Олексіївні, яка 13.11.2018 року подарувала її Олексію Зіневичу.

Ще чотири земельні ділянки були виділені сесією Бучанської міськради 29 листопада 2018 Дубич Андрію Михайловичу, Поліщук Наталії Леонтіївні, офіційної коханки Зіневича Лисаченко Наталії Сергіївні та її рідній сестрі Лисаченко Анастасії Сергіївні.