RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Нардеп Грановський назвав імена 19 харків'ян, яких нагородили за заслуги

У Харкові нагородили співробітників соціальної сфери за підсумками 2018 року - педагогів, лікарів, будівельників, працівників сфер освіти, комунального господарства й не тільки. Народний депутат України Олександр Грановський зазначив, що грамоти Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» і подяки від прем'єр-міністра отримали 19 осіб.

На своїй сторінці в Facebook Грановський опублікував імена та прізвища харків'ян:

Лариса Фентісова, Тетяна Жовтун, Олександра Уткіна, Ольга Роппе-Тенеїшвілі, Марина Лаврова, Ірина Зибіна, Віктор Сірий, Віктор Маслов, Владислав Кравчук, Олександра Єсипова, Віталій Мельник, Ліна Кошель, Олена Горбачова, Ігор Денисов, Світлана Ковальова, Валерія Борко, Наталія Хохлова, Тетяна Настаченко, Лариса Валовик.

Серед названих харків'ян - медики, працівники сфер культури, освіти, комунальних підприємств. «Ці люди дають нам можливість ходити під мирним небом, вчитися в школах, лікуватися в лікарнях, не хвилюватися за те, що на голову може впасти цеглина. Ми не завжди замислюємося над тим, чи все добре у цих людей, у тих, хто щодня робить наше життя комфортним», - зазначає Грановський.

Як приклад він зазначає Віктора Сірого. Йому 61 рік, 33 з яких працює в «Зеленбуді» міста. «Віктор пишається своєю роботою і це не порожні слова. Таких прикладів дуже багато», - підкреслює Грановський.

Про Віктора Сірого зняли короткий відеосюжет.

«Професію прищепив мій покійний дідусь, який працював лісником. Я з 5-річного віку ходив з ним в ліс. Тож зелене господарство у мене в душі. Вранці приходиш на роботу і хочеш щось зробити важливе для харків'ян», - каже Віктор Сірий.

«Залишився під великим враженням від спілкування з людьми і від побачених кадрів. Дуже непідробні. Видно, що все по-справжньому. Честь і хвала», - пише Грановський.