RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В "Укрпошті" заявили про серйозну проблему, яка вдарить по пенсіонерах

"Укрпошта" вирішила з 1 січня припинити доставку пенсій українцям, якщо уряд не підвищить тариф на таку доставку до економічно обґрунтованого або ринкового рівня.

Така вимога міститься у відкритому листі Кабміну, яке опублікував глава "Укрпошти" Ігор Смілянський.

У своєму листі він уточнив, що тариф на доставку пенсій не переглядався Кабміном з 2004 року. Він також запропонував два шляхи вирішення проблеми: прийняття нового тарифу, затвердженого в 2017 році, або винесення послуги на відкритий тендер.

"Укрпошта, як і країна, сьогодні має вибір - стати однією з найуспішніших компаній України і об'єктом інвестицій міжнародних гравців, або зникнути, знову перетворившись на совковий" соцзабез ". Ми доклали багато зусиль, щоб отримати шанс на зміни і більше не хочемо його втрачати, стаючи заручниками політики і порожніх обіцянок, ставлячи під загрозу майбутнє 2-го роботодавця України ", - написав Смілянський в своєму Facebook.

Він уточнив, що в компанії вирішили оприлюднити вимога завчасно, щоб "уникнути ультиматумів в кінці року", а Кабмін мав час на затвердження тарифу і всі сторони змогли підготуватися до відкритого тендеру.

Кака повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про плани "Укрпошти" продати будівлю Головпоштамту в Києві.