RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Зеленський призначив в Рівному нового голову ОДА: фото і біографія 38-річного чиновника

Новим головою Рівненської обласної державної адміністрації призначено директора дорожньо-будівельної компанії повного циклу ТОВ "ВВВ Монтаж" Віталій Коваль.

Нового главу представив президент Володимир Зеленський, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я хочу, щоб ви спілкувалися з людьми, з молоддю. Я кажу кожному новому голові обласної адміністрації, що потрібно чути людей. Це не посада, це можливість зробити щось для України, а в даному випадку ми говоримо про Рівненської області. А посаду як дається, так і забирається. Сьогодні ми вам її даємо, вітаю ", - сказав він, представляючи нового главу Рівненської ОДА в будівлі Острозької академії.

Віталій Коваль в 2004-2006 роках працював в кредитному департаменті "Укргазбанку", потім зайнявся приватним бізнесом в сфері оптово-роздрібної торгівлі, був гендиректором / директором декількох компаній, що займалися експортом зернових культур, агрохімії, нафтопродуктів, транспортними послугами, логістикою. З 2016 року був директором ТОВ "ВВВ Монтаж".

Член Національного олімпійського комітету України, перший віце-президент Федерації греко-римської боротьби України, віце-президент Асоціації спортивної боротьби України.

Закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю "Банківська справа", навчався у Львівській бізнес-школі Українського Католицького університету. Володіє англійською та польською мовою. Кандидат в майстри спорту з греко-римської боротьби.

Як повідомляв "Апостроф", новим куратором Луганської області став завідувач відділом головного департаменту регіональної та кадрової політики Офісу президента Ігор Горбенко, який за часів президентства Януковича курирував Херсонську область.