RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Скандальний український топ-чиновник відпочив на елітному курорті в Європі: фото

Мер Харкова Геннадій Кернес провів кілька днів у італійському місті Больцано, куди літав зі своїми друзями на чартерному літаку.

Про це повідомляється на сторінці "Схеми" у Facebook.

Так, журналісти розповіли про деталі виїзду чиновника з України і опублікували фото з аеропорту.

"Геннадій Кернес тиждень провів у закордонній відпустці. 10 січня він повернувся з Больцано, що в Італії. Літак Cessna 560 Citation XLS+ з номером YU-PBB приземлився у харківському аеропорту, де на Кернеса чекало авто. До Больцано міський голова також дістався приватним чартером з бортовим номером YU-TBA - ще 2 січня", - йдеться у публікації.

Серед попутників Кернеса, за інформацією видання, були його цивільна дружина та два бізнесмени, один з яких раніше затримувався поліцією по кримінальній справі.

"На борту, крім самого Кернеса, перебували його цивільна дружина Оксана Гайсинська, охоронці, Олег Гончар - таке ж ім'я має бізнесмен із найближчого оточення мера, та Роберт Тедеєв, якого у 2009-му році затримували за підозрою в участі у кривавій розборці у Голосіївському парку Києва", - додали журналісти.

Також у компанії-перевізнику повідомили вартість такого перельоту – близько 30 тисяч євро.

У "Схемах" додали, що в Італії український мер відпочивав у п'ятизірковому готелі Palace Merano, де номери коштують від 300 до 2000 євро на добу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилися фото, як лідер партії "Голос" і екс-співак Святослав Вакарчук відпочиває на популярному курорті в Азії.