RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

30 вересня

Всі новини

"Велике будівництво": компанія "Автомагістраль-Південь" завершує ремонт траси Р-33 на Одещині

У рамках програми президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" завершується поточний середній ремонт траси регіонального значення Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка. Підрядна компанія "Автомагістраль-Південь" планує закінчити роботи вже в червні, повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми "Велике будівництво".

"Поточний середній ремонт автодороги Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка стартував у середині березня 2021 року на ділянці км 369+802 – км 378+505 від села Ангелінівка у напрямку села Розалівка. Протяжність відрізку складає 8,7 км", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, траса регіонального значення Р-33 протяжністю 358,9 км. починається у місті Вінниця, проходить через густонаселені райони Одеської та Вінницької областей та закінчується неподалік міжнародного пункту пропуску Кучурган на кордоні з Республікою Молдова.

Наразі на об’єкті працюють 90 людей та 55 одиниць спецтехніки. Робочі влаштовують верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші. Паралельно бригади виконують облаштування узбіч. Зазначається, що роботи на об’єкті проводяться із випередженням графіку.

У планах влаштувати з’їзди та примикання, встановити дорожні знаки та нанести дорожню розмітку.

До цього робочі підготували ділянку, розпустили старе покриття, влаштували посилену основу за технологією "холодного ресайклінгу" та нижній шар із крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

"Просимо водіїв поставитися до цієї ситуації з розумінням та перепрошуємо за тимчасові незручності. Звертаємо увагу на встановлені тимчасові дорожні знаки та необхідність дотримання правил дорожнього руху. Подбайте про власну безпеку та безпеку інших", - попереджає команда "Великого будівництва".

Зазначається, що останніми роками автодорога перебувала у катастрофічному стані через значні та численні деформації дорожнього покриття. Ремонт траси дозволить відновити комфортне сполучення між двома областями та забезпечить безпечні умови руху автотранспорту.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6500 км доріг і 245 штучних споруд.