RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Велике будівництво": Чернівецьку і Тернопільську області з’єднає якісна дорога

На трасі М-19 Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече підрядники охопили ремонтом більше 30 км на території Чернівецькій області. В результаті після завершення ремонту Буковину з’єднуватиме з сусідньою Тернопільщиною траса європейської якості.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Роботи з оновлення траси виконуються у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Траса М-19 на території України є частиною Європейського автомобільного маршруту Е85. Дорога загальною довжиною 525,5 км проходить через Волинську, Рівненську, Тернопільську та Чернівецьку області та закінчується на контрольно-пропускному пункті з Румунією.

"Наразі дорожники працюють у межах міста Кіцмань. На лівій смузі автошляху виконані роботи з регенерації основи методом “холодного ресайклінгу” та розпочато влаштування нижнього шару з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Вже незабаром підрядник приступить і до ремонту правої смуги", — йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Дорожня техніка поступово просувається у напрямку межі з Тернопільською областю. Рух через ділянки, що відновлюються, організовано у реверсному режимі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив про плани у 2021 році відновити або збудувати у межах "Великого будівництва" 4500 км доріг національного значення.