RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Чернігівській області відновили рух біля 8 пошкоджених мостів та шляхопроводів - Кубраков

У Чернігівській області забезпечили рух вже на 8 мостах та шляхопроводах, які були пошкоджені під час бойових дій.

Про це повідомив у Facebook міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

"Цими вихідними чергову переправу збудували на маршруті, який поєднує міста Чернігів та Мена, на дорозі Н-27. За 5 днів змонтували прогонову будову тимчасового мосту, облаштували перекриття та огородження мосту", - розповів він.

Інша переправа запрацювала на дорозі Р-69 Київ – Чернігів. Там проклали насип тимчасової об'їзної дороги, а для пропуску води влаштовано труби та шар покриття з щебенево-піщаної суміші.

"Це вже друга тимчасова переправа, збудована на маршруті, що з'єднує Чернігівщину з Київщиною", - пояснив очільник Мінінфраструктури.

За словами Кубракова, загалом у результаті бойових дій на території Чернігівської області було зруйновано 680 км державних доріг та 22 мости.

"Після звільнення території Чернігівщини дорожнє господарство відновило роботу для забезпечення безперервної гуманітарної та медичної допомоги", - заявив він.

Як раніше повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, Кабмін ухвалив рішення про виділення з резервного фонду першого 1 млрд гривень на відновлення звільнених від російських окупантів областей України.