RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Наймолодшого сільського голову" Черкащини відсторонили через шахрайство і любов до красивого життя - журналіст

Голова Новодмитрівської громади Золотоніського району Черкаської області Артем Кухаренко був відсторонений депутатами сільської ради від виконання обов’язків. За таке рішення проголосувало 17 з 21 депутатів сільської ради.

Про це пише журналіст Кирило Курінний у матеріалі для видання "Про головне".

"Було чимало фактів про розкішний спосіб життя, порушення правил ПДД та нетверезе керування автомобілем. Дехто навіть говорить про вживання наркотиків. Останні звинувачення на адресу Голови Новодмитрівської ОТГ – шахрайство із землею та взаємодії з місцевими підприємцями. Мовляв, використовуючи свій статус, Артем спочатку створював проблеми фермерам, а потім брався їм допомагати", - пише автор матеріалу.

На думку журналіста, головною причиною політичної стійкості Артема Кухаренка є його підтримка збоку народного депутата по 197 в.о. Віталія Войцехівського, колишнього міського Голови Золотоноші.

"Секрет дуже простий – політичною "кришею" Кухаренко виступив всесильний на Золотонощині нардеп Віталій Войцехівський. Він останнім часом почав відверто формувати власну групу політичного впливу, підгрібаючи під себе особисто владні важелі та фінансові ресурси. І в такому випадку спрацював командний принцип. Войцехівський лідер команди і координатор. Голова Золотоніської РДА Ірина Тернова здійснює поточне управління всіма політичними активами Войцехівського. Силовий супровід забезпечував тодішній очільник поліції в Золотоноші підполковник Олександр Охріменко – подєльнік Войцехівського у різних темних справах. Саме Охріменко відверто "відмазував" Артема від кримінальних справ як за порушення ПДД, так і по інших епізодах, пов’язаних із землею та шахрайством", - зазначає журналіст.