RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Нардеп Войцехівський дестабілізує ситуацію в Каневі – голова бюджетної комісії Канівської міськради

Депутат Канівської міської ради, Голова бюджетної комісії Володимир Коржов звинувачує народного депутата України Віталія Войцехівського у свідомій дестабілізації ситуації в Каневі.

Про це йдеться в його блозі "Війна все спише". Як міський голова Канева догосподарювався" на сайті "Про головне".

"Історія з цілеспрямованим розкачуванням ситуації – улюблений крок Ренькаса (мер Канева)-Войцехівського (народний депутат). Не встигла заспокоїтись ситуація після свідомого "вкиду" про невиплату зарплат вчителям, як дочка Канівського мера і одночасно депутат від провладної фракції Тетяна Ренькас запускає нову хвилю брехні про школи. Цього разу в хід пішла історія із будівництвом укриття в школі №3. Депутати бюджетної комісії виділили відповідні кошти, були проведені всі процедурні попередні роботи. І з 1 липня мають розпочатися роботи. Всі депутати та апарат знають цю ситуацію досконало. Але Ренькас з поплічниками знову розпускають чутки про те, що опозиційні депутати в чомусь винні", - пише автор матеріалу.

На думку депутата Канівської міськради Коржова нардеп Войцехівський відійшов від партійної лінії "Слуг народу" і веде власну політичну гру.

"Він по суті розпочав окремий політичний проект разом із Антоном Яценком, про те, що народний депутат свідомо намагався дестабілізувати ситуацію в Каневі, розповідаючи про перспективу невиплат грошей представникам педагогічного колективу. До речі, роздача тієї ж гуманітарки, але вже в пакетах "Команди Войцехівського" також була помічена не тільки в Золотоніському районі, але і в Канівській громаді. Більше того, Канівська громада поділилась гуманітарною допомогою з… в'язницею в одній із нефронтових областей України... Навіщо ж так цинічно красти гроші міжнародних благодійників!?", - пише він.

Раніше депутати Канівської міської ради, представники різних фракцій виступили з листом-зверненням до керівництва партії "Слуга народу" щодо перевірки діяльності народного депутата Віталія Войцехівського, де підіймалося питання його можливого виключення з лав пропрезидентської фракції.