RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Тернополі намагалися зірвати концерт скандальної української співачки: опубліковано відео

Активісти "Правого сектора" в Тернополі влаштували бійку та намагалися зірвати концерт української співачки Світлани Лободи через її виступи в Росії.

Про це повідомляється на офіційній сторінці співачки у Facebook.

"13 травня перед початком концерту, який відбувся в PODOLYANY HALL, члени націоналістичних організацій Тернополя хотіли змусити заслужену артистку України, учасницю Євробачення Світлану Лободу зробити перед концертом низку політичних заяв, в іншому разі погрожували силою не допустити глядачів, котрі купили квитки, до залу. До радикалів вийшла продюсер співачки та з подивом і оригінальністю відреагувала на їхні недоречні вимоги. Після того, як глядачі активно підтримали тролінг Нателли Крапівіної, націоналісти відступили і залишили фойє концертного залу, після чого Світлана Лобода вийшла на сцену, і концерт відбувся", - йдеться в повідомленні.

Видання "Сегодня" зазначає, що концерт розпочався не о 20:00, як було заплановано, а близько 22:00. Напередодні квитки вартістю 300-1200 гривень були розпродані повністю. Зазначається, що виступ Лободи намагалися зірвати близько 70 активістів.

"Друзі, у мене немає слів! Це звірство!!!" – написала на своїй сторінці у Facebook продюсер співачки Нателла Крапівіна.

Ситуацію з концертом Лободи в Тернополі також прокоментували на сторінці "Правого сектору" в соцмережі "Вконтакте".

Як повідомляв "Апостроф", 12 травня активісти зірвали концерт Лободи в Івано-Франківську.