RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Відомий радянський актор оскандалився з заявою по Україні

Радянський і російський актор Станіслав Садальський заявив, що Україна повинна відмовитися від проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" на користь Австралії, яка посіла друге місце.

Про це написав сам актор у своєму блозі.

"Для чого все це? Щоб знову злиденна Україна скаржилася на весь світ, що вони такі бідні, на них знову напала Росія і вони не можуть провести конкурс? Україна повинна взяти самовідвід на користь другого переможця - Австралії. А ви як вважаєте?" - пише Садальський.

Він заявив, що в Україні йде громадянська війна.

"Країна, в якій йде громадянська війна і війна з власним народом, не може проводити цей конкурс", - зазначив актор.

У відповідь на це нардеп з Радикальної партії, син українського поета Юрія Рибчинського Євген закликав Росію самій відмовитися від Євробачення.

"Станіслав "Цегла" Садальський заявив московським ордо-змі, що Україна повинна взяти самовідвід по Євробаченню з-за того, що на її території нібито йде громадянська війна. Ну по-перше, не громадянська, а велика вітчизняна війна українського народу проти кремлівських орд. А по-друге, може хай візьме самовідвід саме Росія через те, що на її території відбуваються регулярні масові прояви маразму, параної, шизофренії і формування культу особистості", - зазначив нардеп.

"Однак ми - толерантна нація, у нас навіть з посібників злочинного режиму ніхто державних звань не знімає. А московським співакам іноді навіть ставлять найвищий бал. Бо гарну пісню від брехні ми завжди вміли відрізнити!" - додав він, маючи на увазі, що українські телеглядачі поставили російському учаснику Євробачення-2016 Сергію Лазарєву 12 балів.

Нагадаємо, що на пісенному конкурсі Євробачення-2016 в Стокгольмі 14 травня здобула перемогу представниця України, кримськотатарська співачка Джамала.

Читайте також на "Апострофе", як російський музикант, лідер рок-групи "Ленінград" Сергій Шнуров відреагував на пропозицію віце-прем'єра Росії Дмитра Рогозіна послати його на музичний конкурс "Євробачення-2017", який пройде в Україні.