RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

До дня народження Гонгадзе в мережі згадали його яскраві пророцтва щодо агресії Росії

Українська журналістка Мирослава Гонгадзе в день народження свого чоловіка, вбитого журналіста Георгія Гонгадзе згадала його пророчі слова про війну Росії проти України.

Про це дружина Гонгадзе написала для "УП".

"Останні два роки, після початку війни Росії проти України, я особливо часто згадую твої слова, які сьогодні звучать як пророцтвo. "Крим для України може стати серйозною зоною конфлікту", – казав ти. "Якщо їх не зупинити в Грузії, вони підуть на Україну", – застерігав ти. "Балтійські країни, Україна, Грузія мусять творити свій Альянс безпеки", –закликав ти", - згадує журналістка.

"Але тоді , коли Абхазія стікала кров’ю, буквально разом з тобою, а біженці, багато з яких стали нашими близькими, шукали притулку де могли, офіційній Україні було не до цього. Кучма будував клептократичну державну машину, зав'язану на залежності від Росії. Люди, кинуті на призволяще шукали шляхи до виживання. Україна не передбачала, що горе, яке Росія принесла сусідам,може скоро торкнутись і її", - пише Мирослава Гонгадзе.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат Сергій Лещенко розчулив мережі своєю зворушливою історією про вбитого Георгія Гонгадзе.