RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

З'явилися фото, як люди Путіна передавали Савченко

У мережі з'явилися фотографії передачі в Ростові-на-Дону української льотчиці, народного депутата Надії Савченко Україні.

Фото опублікувала перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"..... Година очікування. Починається рух двох машин без номерів. Там - спецназ, ФСБ і десь там, за темними вікнами, Надія... Чекаємо її виходу", - пише Геращенко.

" Все! Пішов рух! Вона виходить в оточенні десяти чоловіків у формі. Вона дивиться на небо і жадібно хапає повітря. Вона піднімається на борт і кричить: "Слава Украіні!" Ну, і ще дещо, але то нехай залишиться за кадром....", - додала вона.

Геращенко зазначила, що в літаку по дорозі в Україну вони розмовляли з Савченко переважно про українських заручників, які перебувають в Росії та на окупованому Донбасі.

"Надія жадібно розпитує про інших заручників: скільки їх ще залишається в РФ і скільки в ОРДЛО, як просуваються переговори по їхньому звільненню. Розповідаємо про те, що найближчим часом очікуємо позитивних новин про Генадія Афанасьєва і Юрія Солошенка і тому так переживали, щоб сьогодні все відбулося", - додала перший заступник голови Верховної Ради.

Як повідомляв "Лайм", Савченко після прибуття до України пройшлася по рідній землі босоніж.