RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Соцмережі підірвала кумедна розповідь про кабінет голови ГПУ

У соціальних мережах викликав велику популярність кумедний розповідь про облаштування кабінету голови Генеральної прокуратури (ГПУ) та умови, в яких любили "працювати" попередники нинішнього керівника відомства Юрія Луценка.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава.

"У кабінет можна потрапити з підземного гаража спеціальним ліфтом. Це нормально, звичайно, але сам ліфт - це пісня. Ліфт це особлива броньована капсула, яка може витримати пряме попадання снаряда... Снаряда. Але ще цей же ліфт, крім гаража, може доставити і на дах, на вертолітний майданчик... (Коментувати не буду, всі бачили, як втікав Пшонка, тому як відходити мабуть думали завжди)...

Кабінет та прилегле крило - описати без сміху не можна...

Крім існуючих у всіх кабінетах кімнати відпочинку та дорадчої кімнати в кабінеті Генпрокурора (кабінет, до речі, будував Пшонка, і ніхто його не змінював) були такі кімнати. Наприклад - медпункт. Навіщо незрозуміло, але він є... Ніби нічого, але є і масажний кабінет... Ну, класно - прийшов на роботу, а тут раз і тебе медсестра оглянула, і далі на масаж. Але, виявляється, у Генпрокурора в крилі був і кабінет для власного перукаря. Тобто оглянули, помасували і потім стрижка, укладання, ну, щоб бути красивим. Але це ще не все, в тому ж крилі, є (увага) кабінет - караоке. Караоке - Карл!!! Тобто, у них так добре йшли справи, що оглянули, помасували, потім постригли, причесали, поклали і пішли блістать вокалом : -))))

Але хіт це кімната в тому ж крилі... Ні за що не вгадаєте що за кімната... Церква. Своя церква... Тільки для Генерального. Вони ще там, виявляється, гріхи намагалися замолювати : -)))) загалом стиль а-ля Пшонка-ампір до Луценка зберігали все", - написав Корчілава.

Його запис вже набравла майже дві тисячі репостов і більше семи тисяч лайків.

Журналіст Юрій Романенко до розповіді Корчілави додав пікантну подробицю.

"Там він ще не написав як 63 річний Пшонка, який показувався в ГПУ раз в тиждень, викликав повій, які піднімалися з секретної парковки по секретному ліфту, а потім йшов замолювати гріхи до секретної церкви, де секретні монашки читали секретні молитви. Коротше кажучи, Луценку можна сміливо відкривати передачу "В гостях у казки", - написав він у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео, на якому екс-генпрокурор України Віктор Пшонка співає пісню разом з відомим співаком Іво Бобулом на очах у співробітників Генпрокуратури.

У лютому британське видання опублікувало фоторепортаж, у якому показало розграбований мародерами палац Віктора Пшонки.