RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нове фото від Саакашвілі розсмішило соцмережі

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі розсмішив соціальні мережі своєю фотографією в образі прикордонника.

Фото, яке Саакашвілі опублікував у своєму Facebook, висміяли користувачі соцмережі.

"Саакашвілі вже наближається до межі. Давайте допоможемо йому її перейти", — пише у своєму Facebook користувач з ніком Greg Davis.

Він також опублікував забавно отфотошопленное фото Саакашвілі.

"Судячи по частоті перевдягань, можна було б подумати, що губернатор відчуває себе в театрі. Але подивившись на нього, розумієш, що в цирку", — коментує знімок одесит Вадим Чорний у своєму Facebook.

"Мишико дня", — прокоментував фотографію журналіст Михайло Голуб у своєму Facebook.

"Це фото зробило мій день. Яка ж нудна була українська політика до Міхо. Новий день — новий зашквар", — пише користувач Facebook Уляна Безпалько.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День прикордонника.

Як повідомляв "Апостроф",з нагоди Дня прикордонника глава Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі згадав, як служив у радянських прикордонних військах в Україні, і розповів про інцидент з російським майором.

Раніше кореспондент британської газети The Guardian Шон Уокер, який брав інтерв'ю у голови Одеської обласної державної адміністрації, звинуватив Михайла Саакашвілі у брехні.