RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Сакварелідзе спіймали на конфузi з автомобілем

Давида Сакварелідзе, раніше звільненого з посади заступника генерального прокурора України та прокурора Одеської області, спіймали на порушенні закону.

Про це написала український медіа-менеджер Катерина Рошук на своїй сторінці у Facebook.

"Пам'ятаєте історію про авто Сакварелідзе? Тоді журналіст Володимир Бойко опублікував фото Toyota Land Cruiser, на якому їздить Давид. Сакварелідзе поспішив виправдатися: "Це машина з Грузії мого друга. Він мені позичив. Тимчасово", — заявив ТСН сам Давид. І ось сьогодні, через майже два тижні, друг Давида вирішив остаточно підтвердити, що авто не належить Давиду. Він опублікував фото техпаспорта на цю Toyota, з якого випливає, що авто справді належить не Давидові, а ще там зазначено, що авто не розмитнене", — розповіла Рошук.

"Тобто власник автомобіля Ніколоз Гугешашвiлi здійснив тимчасове ввезення автомобіля на територію України. Ось тільки, згідно з українським законодавством, керувати таким авто може ТІЛЬКИ власник, яким Сакварелідзе не є. Тобто Сакварелідзе порушує закон, керуючи цим авто", — заявляє медіа-менеджер.

"Шановна українська владо, кого ви нам привезли керувати державою? Вони закони навіть не спромоглися вивчити!" — підсумовує Рошук.

Раніше грузинський бізнесмен Ніколоз Гугешашвiлi опублікував на своїй сторінці у Facebook техпаспорт на Toyota, на якій їздив Сакварелідзе.

"Ще раз про джип Сакварелідзе. Будь-яка новина, як і будь-яке вкидання, цікаві своїм продовженням. Ні, ну справді, посперечалися, поiстерили, а що далі? А далі фотографії документів на той самий злощасний джип, що підтверджують особу власника та питання. Як ви думаєте, хто-небудь з тих, хто iстерив, вибачиться або хоча б визнає свою неправоту? Жодною мірою. У кращому випадку — промовчать, а скоріше будуть далі шукати "компромат". До речі, машина придбана в Тойота центрі міста Тбілісі в 2010 році", — написав також грузинський бізнесмен.

"Це у відповідь на спільне вкидання СБУ і Facebook ботів. Про машину, яку я нібито купив за $90,000 незабаром після мого звільнення з Генпрокуратури. Насправді її дав мені на деякий час мій друг. Незабаром доведеться викласти фотки всіх моїх шкарпеток і білизни, щоб полегшити завдання тим, хто полює за "своїми незліченними багатствами". За білизну, можливо, отримаєте окрему премію від Кононенка або Демчини (голова управління ДО СБУ). Хочу відверто сказати, що з вашого боку дуже наївно вважати, що проплаченою медійною кампанією ви зможете якимось чином зупинити наш майбутнiй безальтернативний на сьогодні в Україні рух. Ми теж знаємо про кожний ваш крок і бездарнi рішення", — написав на своїй сторінці у Facebook Сакварелідзе.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі вказали на захмарно дорогі джинси Давида Сакварелідзе, звільненого раніше з посади заступника генерального прокурора України та прокурора Одеської області.