RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Одіозний Лоза брудно облаяв телеканал Путіна

Відомий у минулому радянський і російський музикант Юрій Лоза, що оскандалився заявою про те, що виконавці Led Zeppelin і Rolling Stones не вміють співати, розчарувався в російських ЗМІ.

Про це він написав у своєму Facebook.

Черговий скандал виник після того, як в останньому ефірі російського провладного телеканалу "Звезда" Лоза заявив, що перший космонавт Юрій Гагарін порівняно з нинішніми космонавтами нічого особливого не зробив. Ця заява викликала шквал критики в російських ЗМІ.

Лоза заявив, що нічого поганого не мав на увазі, а ЗМІ перебрехали його слова. Нібито з півгодинного ефіру зробили півторихвилинний рекламний ролик, де слова співака вирвали з контексту.

"Я телефоную на "Звезду" і кажу їм — ви ж мене підставили і свою підлістю налаштували проти мене тисячі людей! Судити про нашу розмову по цій фразі, як це судити про фільмі "А зорі тут тихі" за однією лише сценою в бані! Коли буде ефір, щоб я його анонсував на своїх сторінках? Вони відповіли, що у зв'язку зі спровокованим ними ж скандалом, вирішили взагалі не показувати це інтерв'ю, щоб не псувати собі рейтинг", - написав Лоза.

За його словами, тепер він розмірковує над тим, чи подавати на канал до суду.

"А, з іншого боку, сам винен — як наївна дитина думав, що вже на каналі "Звезда", що належить Міноборони, працюють патріоти своєї батьківщини, знайомі з такими поняттями як "честь" або "совість". Ан ні, ті ж самі брехливі шлюшки-журналюшки", - підсумував співак.

Він заявив, що віднині спілкуватися з журналістами не буде.

Як повідомляв "Апостроф", висловлювання Лози обурили найвідоміших російських космонавтів.