RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Ватажок ДНР відповів на пропозицію Савченко

Один з ватажків бойовиків ДНР, самопроголошений "голова Народної ради" Денис Пушилин відповів на скандальну заяву народного депутата Надії Савченко про готовність поїхати на окупований Донбас, щоб вступити у прямі переговори з бойовиками.

Про це повідомляє Life.

За словами Дениса Пушилина, переговори з Надією Савченко можуть виявитися продуктивними. Він заявив, що бойовики ДНР готові піти на діалог з Савченко, якщо у неї будуть відповідні повноваження.

"Дивно, що саме у Савченко виникли думки про необхідність діалогу з Донбасом. Якщо у неї будуть повноваження, ми готові з нею розмовляти. У Мінську в рамках переговорного процесу від представників України ми поки бачимо або неконструктивну позицію, або те, що у них недостатньо повноважень обговорювати всі питання", — заявив Пушилин.

"Насправді ми дійсно бачимо, що іноді не вистачає просто політичного рішення. Якщо ці політичні рішення будуть досягнуті навіть з Надією Савченко і якщо ми вже на рівні юристів зможемо приймати якісь рішення політичної підгрупи, то це буде чудово — це буде вже просування", — додав ватажок бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", український журналіст Віталій Портніков прокоментував заяву нардепа Надії Савченко про її готовність вступити в прямі переговори з ватажками самопроголошених ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким як з "народними депутатами".

Читайте також матеріал "Апостроф": Савченко розбрату: соцмережі вражені ідеєю льотчиці вступити в переговори з ватажками ДНР і ЛНР.