RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Скандал з "господарем катакомб" Романчуком: розкрилася нова деталь

Затриманий у справі про вимагання 90 тисяч доларів США перший заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук самостійно виїхав з 3-ї міської лікарні Одеси на машині.

Про це повідомляє Преступности.НЕТ з посиланням на власні джерела в Службі безпеки України.

Відзначається, що Романчук самостійно вийшов через чорний хід лікарні, де його чекав автомобіль Volksvagen кавового кольору з державним номером ВЕ0002АК, який і відвіз його. Як стало відомо журналістам, даний автомобіль належить синові Миколи Романчука Денису Романчуку.

У свою чергу, як повідомляє Інтерфакс-Україна, прес-секретар Військової прокуратури Південного регіону України Яна Стрекачева повідомила, що перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук виписався з 3-ї міської лікарні Одеси і поїхав. За її словами, при цьому Романчуку була вручена повістка про необхідність з'явитися у Приморський районний суд Одеси в середу в 11.00 для визначення для нього запобіжного заходу. Стрекачева також повідомила, що про засідання повідомлені адвокати Романчука.

Нагадаємо, під час обшуків у першого заступника губернатора Миколаївської області, героя України Миколи Романчука в його будинку знайшли мережу тунелів, де знаходилися цінності та документи.

Як повідомляв "Апостроф", відомий блогер Антон Швець вказав на схожість затриманого на хабарі першого заступника губернатора Миколаївської області, героя України Миколи Романчука та мексиканського наркобарона Хоакіна Гусмана на прізвисько Ель-Чапо ("Коротун").

Читайте також матеріал "Апостроф": Пропонують добити: соцмережі обурені тим, що "господар катакомб" Романчук сховався від суду в лікарні.