RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В Росії бурхливо відреагували на заяву ватажка ДНР по Савченко

Російські інтернет-користувачі бурхливо відреагували на заяву ватажка ДНР Олександра Захарченка про те, що він врятував життя української льотчиці, народному депутату Надії Савченко під час її візиту на Донбас.

Коментарі по даній заяві залишені на російському сайті Lenta.ru.

"СБУ поповнить рахунок "небесної сотні" )", - пише Aleksandre Ice.

"Що і очікувалося. Грохнуть і скажуть що це росіяни або сепаратисти. Жива вона їм нах не потрібна, або мучениця у русою в'язниці або як героїня посмерто", - коментує Evgenij Reginevic.

"Фейк, не фейк, а сакральну жертву треба реалізовувати. Їм вигідніше було, коли вона стирчала у нас у в'язниці. Ідеально було б, що у в'язниці і відкинулася. А такі движухи ну нахрен не перлися. Єдина на що вона згодитися, це стати жертвою теракту або ще чого з боку "ополченців", - вважає SZVD g.

"Блін !! її треба берегти !! вона ж обіцяла Київ на вуха поставити !!! Надя одна може більше для ДНР зробити ніж цілий полк !! Тримайся Надюха - ми з тобою !!", - заявив Kara Karski.

"Який різнобічний політик Захарченко ! Тиждень тому обіцяв Савченко пристрелити при появі в зоні конфлікту , тепер ось "спас" . Наступним кроком логічно для нього буде запропонувати їй свою руку і серце , і на додачу посаду Теслярської", - зазначив Олександр Малкін.

"несподівано: савченко знайшла корешів в днр, які їй шлють привіти через змі :)", - спробував пожартувати Артур Король.

Як повідомляв "Апостроф", майже половина росіян підтримали звільнення Савченко Путіним.