RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В окупованому Криму висунули забавну пропагандистську ідею: мережі сміються

Представник окупаційної влади Криму, так званий "депутат кримського парламенту" Валерій Аксьонов запропонував встановити вздовж українського адмінкордону, а також в Чорному морі телевежі, для трансляції новин з півострова на материкову Україну, щоб показувати, що там нібито панує мирне та спокійне життя.

"Нам треба по периметру, по межі, була пропозиція в морі навпроти Одеси, поставити ретранслятор, щоб людям доводити якимось чином правду", — сказав він на прес-конференції, передає "РИА Новости".

За словами Аксьонова, до нього з цього питання звертається багато жителів України.

"До мене дуже багато звертається українців з проханням розширити інформаційне забезпечення України нашими відомостями. У мене навіть друзі, які живуть в Україні, не буду говорити в яких містах, таке відчуття, що наслухавшись тих всіх гидот українського телебачення, задають питання: "А що у вас міст не будується?", — сказав Аксьонов.

Даною новиною поділився у своєму блозі в "Живому Журналі" і в Facebook російський журналіст Андрій Мальгін. У коментарях люди жартують з приводу ідеї Аксьонова.

Як повідомляв "Апостроф", так званий депутат парламенту окупованої Росією Криму Юрій Юр'єв заявив, що на будівництві об'єктів на території Керченського півострова може використовуватися отруєний пісок.