RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

​В Одесі пенсіонери крутили дулі "Правому сектору": опублікованi фото

В Одесі кілька десятків місцевих жителів, переважно пенсійного віку влаштували пікет проти перейменування вулиці Жукова в честь героїв Небесної сотні.

Про це повідомляють на сторінці Правий сектор Одеса в Facebook, публікуючи відповідні фото.

"Близько декількох десятків проросійськи налаштованих "протестувальників", в основному осіб пенсійного віку, зібралися на так званий "протест" проти перейменування проспекту радянського ката Жукова на Героїв Небесної Сотні в районі Таїрова. Збіговисько проходить поблизу ТЦ "СІТІ ЦЕНТР". За попередньою інформацією, спонсорами черговий сепаратиської профанації є представники "Опозиційного блоку" ("Партії Регіонів")", — наголошується в повідомленні.

"Протестуючі скандують антиукраїнські гасла, говорять про "фашистської окупації Одеси" і закликають не чіпати т маршала. зв. "перемоги". Також демонструють непристойні жести в бік патріотів, які стали на захист вулиці імені наших Героїв", — повідомляють в ПС.

"Активісти "Правого Сектора" Одеси оперативно прибули на місце події і чинять опір проросійському шабашу, влаштованого режисерами колишньої "Партії Регіонів", і досі марять про "русский мир" на теренах Українського Причорномор'я. Поки що ситуація під контролем патріотів. Не дозволимо осквернять славного імені Героїв Небесної Сотні!

Фото з Facebook Правий сектор Одеса

Як повідомляв "Апостроф", біля стін Верховної Ради 10 травня відбувся мітинг, на якому протестувальники звинуватили народного депутата (фракція "Блок Петра Порошенко") Сергія Лещенка в педофілії.