RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Зате зачіска яка: у Стеця пожартували над Тукою через конфуз на росТБ з ним

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, колишній луганський губернатор Георгій Тука з іронією прокоментував конфуз російського пропагандистського телеканалу "Росія", який показав замість нього іншу людину.

"О-го! У русагітпропа якесь загострення!", - написав він на своїй сторінці у Facebook і опублікував скріншот фейкового сюжету.

"Зате яка зачіска!" - пожартувала в коментарях заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова.

"Так Тука ж пластичну операцію зробив, хіба не знали?", "Не бережете Ви себе, Георгіє Борисовичу))))) Все про країну думаєте. В обличчі змінюєтеся", "Жора прям на себе не схожий..", Партія сказала Тука... отже,Тука", - жартують інші користувачі.

"О Господи! Георгію, що з тобою? Донбас калічить не тільки душі. Рік роботи в Луганському ОДА - і немає людини", - іронізує на своїй сторінці у соцмережі український журналіст Мирослав Гай.

"Мене, як психолога, просто вразили зміни, які зазнав на Луганщині наш соратник по боротьбі Георгій Тука! Це несамовите видовище!!! Дорогий Георгію! Не знімайся більше на каналі "Росія", не лякай дітей перед сном з блакитного екрану, це зовсім не кошерно!" - жартує український психолог Володимир Шевченко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соціальних мережах вже жартували над ляпом російських пропагандистів, які показали замість Туки іншу людину.