RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

В Одесі розгорається сепаратистський скандал навколо поліцейського: опубліковані фото

У соціальних мережах звернули увагу на антиукраїнські висловлювання співробітника поліції Одеси Андрія Власова.

У ньому, зокрема, написав на своїй сторінці у Facebook керівник обласного відділення партії "Правий сектор" Сергій Стерненко.

"А ось ще один обожнювач путіна, який спокійно працює в поліції Одеси. Андрій Власов, який має акаунт в соціальній мережі Вк https://vk.com/va_xa. Раніше він працював моряком і ніяк не приховував своїх антиукраїнських поглядів. Він бував у Москві, про що свідчать числені фото звідти. Одна з цитат представника патрульної поліції звучить так: "Мы русские, нам пох*й на все!!!)". 19 лютого 2014, коли під ОДА побили майданівців, Андрій фотографував терористичне проросійське угруповання "Одесская дружина" там же. Підписав фото "Возле ОДА все ок. Мирно и тихо"", - написав він.

Стерненко також зазначив, що поліцейський пишається тим, що він - сепаратист, про що свідчать відповідні фото.

"Андрій не просто сєпар. Він - поліцейський. Охороняє закон. Ходить в формі і не приховує свою сутність. При тому, перебуваючи на посаді, він приймає участь у вуличних гонках на власному авто марки Mercedes д/н ВН9072НВ, що він демонструє у себе на сторінці", - зазначив представник ПС.

Стерненко також звернув увагу на опубліковане 20 березня 2014 року Власовим відео. На ньому поліцейський знаходиться за кермом авто зі своїм другом, який, проїжджаючи повз Малиновського ринку, здійснював постріли з вікна автомобіля.

"І, традиційно, як і всі подібні йому, він підписаний на "антимайдани" та постить у себе відповідний контент. Андрій любить путіна, росію і бойовиків, які воюють проти України. Але він не їде в рф, а працює в Україні, ще й в поліції. Він вважає, що все нормально, і навіть хизується своїми поглядами та діями. Андрій - ворог для України. Не будь як Андрій", - зазначив Стерненко.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві звільнили поліцейського, автомобіль якого прикрашала сепаратистська символіка.