RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Війна на Донбасі: опубліковано відео наслідків обстрілу бойовиками Красногорівки

У мережі опублікували відео, на яких показали наслідки обстрілу бойовиками самопроголошеної ДНР населеного пункту Красногорівка Мар'їнського району Донецької області, що проходив у ніч на 15 червня.

Відео з сюжетами про обстріл Красногорівки опубліковані на YouTube.

"Красногорівка та Мар'їнка — під вогнем артилерії і гранатометів бойовиків. В Красногорівці гаубиця противника прямим попаданням сьогодні вранці знищила один з під'їздів п'ятиповерхівки. Є постраждалі мирні жителі. У Мар'їнці бойовики зі станкового гранатомета накрили кілька вулиць приватного сектору", — зазначається в коментарі до сюжету "Подробиць" на "Інтері".

"Красногорівка потрапила під ворожий гарматний обстріл. Прямих влучень великокаліберних снарядів не витримали кілька квартир у багатоповерхівці в мікрорайоні Сонячний. Зруйновані вщент щонайменше півдюжини квартир. Осколкові поранення отримала 55-річна місцева мешканка", — йдеться в сюжеті ТСН.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилися фото наслідків нічного обстрілу бойовиками самопроголошеної ДНР населеного пункту Красногорівка Мар'їнського району Донецької області.