RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Одеситка, яка народила відразу п'ятьох дітей, розповіла про реакцію батька

В мiсцi Одесі сталася унікальна подія: у співробітниці міського комунального підприємства народилося відразу п'ять малюків — три хлопчики і дві дівчинки.

Про це пишуть на офіційному сайті міста Одеси.

Щасливою мамою пятерняшек стала співробітниця комунального підприємства "Міський інформаційно-аналітичний центр" Оксана Кобелецька. В родині Оксани вже росте трирічна донька, яка стане старшою сестрою відразу для трьох братиків і двох сестричок.

Відзначається, що пятерня була діагностована ще при першому ультразвуковому дослідженні в 8 тижнів вагітності. Протягом всієї вагітності пацієнтка перебувала під постійним наглядом.

Пологи були проведені шляхом кесаревого розтину на тридцятому тижнш вагітності для збереження життя матері і малюків.

Зараз всі вони отримують всю необхідну медичну допомогу і забезпечені медикаментами в повному обсязі.

Серед п'яти близнюків — три хлопчики і дві дівчинки, масою тіла при народженні відповідно 1810 грам, 1190 грам, 1720 грам, 1250 грам і 1450 грам. Оксана розповідає, що в сім'ї вже придумали імена новоспеченим одеситам — Денис, Дарина, Владислав, Олександра і Давид.

Фото з офіційного сайту Одеси

Одеситка розповіла журналістам місцевого видання 048.ua, як себе почуває дітвора і як батько відреагував на поповнення сімейства.

"Все добре, лікарі кажуть, що все в нормі. Дітлахи всі дихають, їм трошки допомагають, поки вони в реанімації, але загрози для життя немає. "Сказали, тижні два -три ми пробудемо в пологовому будинку, а потім переведуть в дитячу лікарню. Нам треба до 2-х кілограмів набрати вагу, і тільки тоді додому відпустять", — зазначила Оксана Кобелецкая.

Вона підтвердила, що дізналася, що чекає відразу п'ятеро дітей, ще на першому УЗД, в 8 тижнів.

"Тато був, звичайно, ошелешений, в повному очманінні. Але він мене тоді дуже сильно підтримав, сказав, ніяких абортів", — розповіла мати пятерняшек.

Як повідомляв "Апостроф-Лайм", 24 травня дружина покійного репера Ларсона, який загинув у резонансному ДТП, 24-річна Марина Ларькина народила сина.