RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Загрози ватажків бойовиків атакувати Київ оцінили на адекватність

Головний редактор сайту Інформаційне опір Юрій Карін прокоментував заяви ватажків бойовиків так званої ДНР про готовність піти у наступ на Маріуполь і Київ.

Про це Карін повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Треба ж підтримувати бойовий дух високопарними висловлюваннями. Тим більше, що за даними нашої розвідки, росіяни активно пишуть рапорти на звільнення. Так що бойовий дух не на висоті. Ось вони себе і підбадьорюють. Всі ці заяви - для внутрішнього споживання", - зазначив головний редактор Інформаційного опору.

"Знову ж, буквально на днях всередині одного з підрозділів Донецького ОК була запущена інформація про те, що скоро вони підуть відбивати кордон Донецької області і для цього,нібито навіть почали відселяти місцевих жителів для наступу в районі Авдіївки, щоб забезпечити оперативний простір", - додав Карін

Також він заперечує, що бойовики готуються до нового наступу.

"Йдуть приховані переміщення, але не видно формування основних ударних кулаків. Для чого вони активізувалися? Це відповідь на продовження санкцій по Криму і Донбасу, а такожі перед наступною зустріччю "нормандської четвірки" і самітом НАТО теж потрібно щось зобразити. Це розмова з позиції сили: зніміть з нас санкції - і ми, може, припинимо стріляти", - підсумував Карін.

Докладніше читайте в інтерв'ю Юрія Каріна для "Апострофа".