RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Соцмережі вразила історія про дочку бійців АТО

Користувачів соціальних мереж вразила історія про дочку бійців АТО, яка в Дніпрі вступила в конфлікт зі своїми колегами через окупований Крим та Донбас.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав користувач Павло Белянський.

Наводимо його запис повністю.

"Лєна, медсестра 93-ї бригади, пішла в АТО з родини другою. Першою на війну поїхав чоловік, офіцер тієї ж бригади. У селищі Дніпропетровської області залишилася мама Олени і двоє дочок, семи і двадцяти років. Квартиру в Дніпрі Олена з чоловіком вирішили купувати тоді ж, перед самим від'їздом на війну. Продали, що було цінного, влізли в борги по родичам, на залишок суми взяли кредит у банку. Раптом вб'ють, а так хоч щось залишиться дочкам.

Тоді ж старша дочка переїхала в Дніпро і влаштувалася працювати оператором call центру в транспортну компанію з офісом в центрі міста.

У першу відпустку Лєна приїхала додому через чотири місяці. На кухні нової квартири, абияк обставленій і не затишній, пила з донькою чай і розповідала про війну, про поранених бійців, про вбитих, зібраних в невеликі кульки, про життя на передовій.

На загальних зборах транспортної компанії дочка виступила через кілька днів.

- На війні гинуть наші хлопці, українці, - сказала вона тремтячим голосом. - А ми обслуговуємо вантажі в Крим та в Донецьк. Хіба гроші важливіше людського життя?

На неї зашуміли. Жінки з колцентру кричали, що у них діти, їх треба годувати, а у цієї соплі ні роду, ні племені, а туди ж, вчити лізе.

- Я вам всім заявляю, що не буду обслуговувати жодне замовлення в Крим чи на Схід країни, - зло пообіцяла вона зборам.

Їй урізали зарплату. І засунули приймати дзвінки по якійсь безперспективній області України. Не знаю, з якої саме. Так вона ще втратила гроші і з відсотків від угод. Звільнити не ризикнули, все таки батьки в АТО.

Вона думала звільнятися. Плакала і жаліла себе. А потім вирішила - ось він, мій фронт, моя війна звичайної двадцятирічної дівчини.

Вона взялася сама обдзвонювати клієнтів. Вона билася за кожного замовника.

За два місяці директор компанії зібрав чергову нараду колективу.

- У нас є молода співробітниця колцентру, яка вступила в конфлікт з колективом, - сказав він. - За це її спільним рішенням поставили на безперспективну область. Я проаналізував показники. Зараз ця галузь у нашій компанії єдина, яка демонструє позитивну динаміку приросту клієнтів та обігу. Я згоден, ми погано працюємо з потенціалом України і тримаємося за старих клієнтів. Сьогодні я підписав два накази. Про припинення роботи з Кримом і Сходом країни. І другий - про призначення двадцятирічної працівниці начальником колцентру.

Цю реальну історію днями моїй дружині розповіла Олена, медсестра 93-ї бригади, про свою доньку, у якої своя війна, свій фронт звичайної двадцятирічної дівчини", - написав Белянський.

Як повідомляв "Апостроф", більшість представників бізнесу, які працюють і проживають у Криму, воліють, щоб півострів повернувся в склад України.