RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Соцмережі обурені затриманням командира Савченко

Користувачі соціальних мереж обурені затриманням командира батальйону Айдар, екс-командира народного депутата Надії Савченко Валентина Лихоліта (позивний "Батя").

Про затримання військового повідомив народний депутат Єгор Соболєв.

За його даними, Лихоліта затримали за заявою лідера сепаратистів Сєвєродонецька – колишнього мера міста і його заступників. За словами яких, бійці цього командира відняли у них фотоапарат та інші цінності.

"Ми познайомилися з Валентином в серпні 2014 року, коли ми вперше приїхали на фронт. Він - великий оптиміст, демократ, який вміє тримати дисципліну серед добровольців, а це, я вам скажу, не легко. "Батя" комунікабельний, енергійний, відкритий, відвертий, все як на долоні... За що його звинувачують?.. Я в шоці...", - обурюється співачка Анжеліка Рудницька.

"У нас немає права миритися з цим далі", - обурюється користувач Facebook Віктор Бондар.

"Тварини, які зрадили батьківщину і закликали руський мир на Донбас, ось так розправляються зі справжніми захисниками України. Вбивають відразу двох зайців: мстять захисникам і кидають на владу пляму, мовляв, судять героїв", - пише користувач Вячеслав Купрієнко.

Як повідомляв "Апостроф", звільнена нещодавно з російського полону українська льотчиця, а також народний депутат Надія Савченко, яка нещодавно розповіла про особисте життя, викликала ажіотаж у мережі, з'явившись на публіці в кепці.