RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Автор концепції нової форми ЗСУ розповів, через що будуть скандали

Один з авторів створення концепції нової форми для армії України, журналіст Віталій Гайдукевич вважає, що нові берети можуть викликати опір в лавах морської піхоти і десантників.

Про це він написав у Facebook.

"Берети... напевне буде спротив по МП і десату, це прогнозовано, але в концепції підписані нові кольори. Це стратегічне рішення і з огляду на те, як рве бавовняних за парєбріком, рішення правильне. Можливо, для зменшення стресу у МП і десанту, 24 серпня вони будуть ще в старих кольорах і беретних знаках. Першими на нові кольори беретів буде переходити піхота (вони того гідні), арта, танки, авіація, ссо. Якщо адаптаційний період для МП і десанту потрібен - будемо шукати час для психологічної адаптації, роз"яснення, пропагування. Хочеться сподіватися на здоровий глузд наших вояків, але не виключаю скандалів, демаршів, ультиматумів, погроз, грюкання дверима..." – зазначив він і виклав зображення беретів.

Як повідомляв "Апостроф", серед проросійськи налаштованих громадян обурення викликала ліквідація зірок на українських погонах.