RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Скандал з відео із зони АТО: волонтер розповів про підлість

Український волонтер, журналіст Громадського ТБ Костянтин Реуцький побачив підлість у скандалі навколо сюжету Громадського ТБ, в якому були показані позиції українських десантників у Авдіївці Донецької області.

Про це волонтер повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"А сьогодні я читаю опубліковане в фейсбуці штабу АТО заяву, в якій мало не особисто мене звинувачують у загибелі цих хлопців. При тому що репортаж з промзони в ефір ще не виходив і з ранку знаходиться на затвердженні офіцерів штабу. Не знаю, кому спало на думку перекласти свої недоліки на журналістів, але цей хтось зробив відверту підлість. Цей хтось очевидно знає, що за два роки роботи від військових жодного разу не було нарікань на наші сюжети. Що ми завжди чітко дотримуємося інструкцій командирів, навіть якщо вважаємо їх дивними", - написав Реуцький.

"Штаб АТО у своїй заяві намагається прикрити своє рішення про відмову в акредитації низовою ініціативою захисників промзони. Думаю, це ще одна підлість. Не думаю, що командири і бійці, з якими ми спілкувалися на тих позиціях, повторили б мені в обличчя всю цю очевидну маячню", - додав волонтер.

Також він зазначив, що інформація про бій на промзоні Авдіївки, яка була опублікована Громадським, є брехнею. Реуцький підкреслив, що командувач ВДВ знав за день до зйомки, що з журналістами Громадського ТБ буде присутній і російський представник ЗМІ Юлія Полухіна.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно з приводу скандалу навколо сюжету Громадського ТБ висловився російський журналіст Павло Канигін.