RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У мережі висміяли матрьошок для Керрі в Києві

У мережі висміяли новину про те, що державний секретар США Джон Керрі під час своєї прогулянки по Андріївському спуску в центрі Києва отримав у подарунок матрьошку від однієї з продавщиць.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Ігор Луценко (фракція "Батьківщина").

Він опублікував фото Керрі на Андріївському узвозі. "Майбутні партнери по НАТО відвідали виставку трофеїв російсько-української війни", — підписав нардеп знімок.

Фото з Facebook Ігоря Луценка

"Коли прочитала в новинах, що Керрі гуляє по Андріївському, сказанула, що купить матрьошку (типу єхидний жарт). А тут мля, й справдi на Андріївському ватні самодєлкіни досі їх продають, цих дерев'яних чурбанов. Позорище", "А в магазині для дорослих немає надувної ляльки з мордою Путлера? От був би подарунок спільноти ЛГБТ в США", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", 7 липня держсекретар США Джон Керрі прибув з офіційним візитом в Україну. У мережі з'явилося відео гігантського кортежу високопоставленого американського гостя.

Про цілі візиту чиновника в Україну читайте в матеріалі "Апострофу": "Вибори на Донбасі: Керрі їде до Порошенко промацати грунт".