RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відомий російський журналіст отримав громадянство України: в мережі обурюються

У мережі бурхливо відреагували на те, що вчора ввечері скандально відомий російський журналіст Матвій Ганапольський отримав громадянство України.

Про отримання журналістом українського паспорта повідомив у своєму Facebook глава Адміністрації президента України (АПУ) Борис Ложкін.

"В кінці робочого дня поспілкувався з Матвієм Ганапольським. Привітав його з отриманням українського паспорта. Обмінялися думками щодо розвитку українських ЗМІ", - написав глава АПУ і опублікував фото.

"Це якийсь похмурий піз*єц, що не роби", - з сумом пише на своїй сторінці блогер з ніком Богдан Карпенко.

"Та вже....При всій моїй повазі до Матвія -- на ньому не варто піаритися Ложкіну...( Тим більше з таким жалюгідним провінційним вузлом краватки...", - написав у коментарях український економіст Михайло Кухар.

"Корпорація монстрів", "Черговий біженець-експерт?", "Який жах. Ложкін! На х*ра кремлівську нахабну консерву легалізував?", "Ганапольський має право на паспорт по Конституції, тому що народився у Львові, але ця фотка з Ложкіним просто вводить у депресію , як подумаю хто буде "світити" в нашому інформпросторі", - висловлюють різні точки зору інші користувачі в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", восени минулого року Ганапольський різко відповів слухачеві, позвонившему в ефір з дифірамбами президенту РФ Володимиру Путіну.