RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Вибачення перед Донбасом: у Авакова зробили гучне викриття Савченко

Радник голови МВС України, народний депутат Антон Геращенко прокоментував слова нардепа Надії Савченко про необхідність вибачень перед жителями Донбасу, назвавши її "троянським конем.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вам, Надю, може, і треба просити вибачення у Гіві з Моторолою або в інших росіян, які прийшли на нашу землю вбивати і гвалтувати, а ми просити вибачення в окупантів і терористів не будемо! Ми будемо, зціпивши зуби, триматися і домагатися звільнення нашої землі різними способами!" - написав Геращенко.

"Чому ніхто не звернув уваги, що з жодного судилища над Сенцовим або Кольченком не ведеться пряма трансляція? І водночас, чому зі всіх судів над Надією Савченко російський суддя дозволяв вести прямі ефіри всім телеканалам, які цього хотіли? Російські телеканали та сайти зі шкіри геть лізли, щоб не приховувати ганебний та несправедливий суд над Савченко, а, навпаки, розкручували його як могли. Навіщо російські ЗМІ і суд цілеспрямовано розкручували Савченко? Дивно, чи не правда? Тепер, схоже, зрозуміло - у свідомість українців Путін запровадив "троянського коня", - зазначив радник голови МВС.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі викликала гнів заява Савченко про те, що в жителів Донбасу треба просити прощення.