RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Скандал з дружиною бойовика "Мотороли": їй пригрозили розправою з Абхазії

Жителі невизнаної республіки Абхазія (де-факто Грузії, - ред.) образилися на висловлювання на їхню адресу від дружини терориста самопроголошеної ДНР "Мотороли" Олени Павлової, пообіцявши влаштувати над нею та її родиною розправу.

Як передає видання "Діалог", жителі Абхазії висловлюють своє обурення в соцмережах.

"Ти приїхала до нас у гості, отримала повагу і шану. Тебе зустріли, як царицю, а ти нас обзиваєш? Та хто ти така, щоб судити про людей Абхазії. Як ти загордилася? За яким праву ти ображаєш мене і мою сім'ю? Ти знаєш, скільки ми працюємо, щоб вижити? Або ти приїхала сюди на все готове і поливати нас брудом, щоб показати, що вище нас? Ти не вище нас. Ти така ж, як ми! Ти звідки приїхала до нас, забула?" – обурився Дамей Авідзба.

"Ми не знайомі особисто, та й не хочеться. Ця жінка побачила наші найкращі місця, найкрасивіше, що є у нас. Вона була нашою гостею, яку не турбували проблемами. Ти їздила по нашій землі зі своїм чоловіком і дитиною, другого носиш під серцем, а говориш такі слова! Ми виживаємо в цих умовах вже більше 20 років. Ми робимо все, щоб зберегти те, що раніше було перлиною, куди їхали люди з усього СРСР, щоб стати здоровими і подивитися на нашу красу. За яким правом ображаєш нас? Ти ким була і що сама зробила, щоб так говорити про мене і моїх рідних? Нехай на твоїй землі живуть ті "мешканці", якими ти обізвала нас. Покарання тебе наздожене!" - пише Саїда Дгебія.

Багато користувачів рекомендують Павловій та її чоловікові-терористу більше не з'являтися на території невизнаної республіки і загрожують їм розправою.

"Ти не гість, ти гірше свині! Забирайся геть з нашої землі! Ти забула, звідки ти родом? Ми тобі нагадаємо! Ти живеш з чоловіком, у якого є законна дружина в Росії, ти народжуєш йому дітей і називаєш чоловіком. Він убивця! Він приїхав в чужу країну вбивати і грабувати? Ти в чиєму будинку живеш? Він, напевно, гарний. Не такий, як наші. А ти його сама заробила і зробила, або твій чоловік працював день і ніч, щоб привести в нього сім'ю? Або ти його сім'я? Ти хто така? Ти сама знаєш хоч, як тебе називають? За свої слова відповіси!" – гнівно висловився Ашот Атян.

"Мій добрий знайомий, який зробив мені багато хорошого, зараз воює на Донбасі. Він знає про тебе багато, чого не знають люди. Чи ти забула, як була "Каністрою", чи давно ти стала жити в Донецьку і пити пиво в кафе, а не у своїй Семенівці з друзями? Багато у тебе було друзів? Де вони зараз? Що роблять? Напевно, роблять землю твоєї батьківщини красивою? А ти? Ти жінка, а сама несеш війну. Ти чому нас судиш?! Тобі і твоїй землі такого "процвітання", як у нас!"- побажав дружині бойовика Радик Якупов.

"Такої образи від гостей ми не чекали! Ми не кликали тебе сюди вчити нас жити! Їдь до себе на батьківщину і роби її сама красивою і такою, як ти хочеш! Після обзивань не забувай обертатися під час прогулянки! Як тільки Ріца тебе не забрала!" – написала Міля Аминева.

Як повідомляв "Апостроф", у лютому користувачі соціальних мереж активно обговорювали знімок покинутого поїзда в невизнаній Абхазії.