RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Розстріл Євромайдана: нардеп зробив гучну заяву про загрозу

Народний депутат Володимир Ар'єв заявив, що йому загрожує голова громадського об'єднання "Ніхто крім нас" Олександр Ковальов, якого звинувачують у сприянні приховуванню фактів по справі про розстріл Евромайдана.

Про це Ар'єв написав на своїй сторінці в Facebook.

Ар'єв задається питанням, чи нормально, що підозрюваний у допомозi вбивцям Небесної Сотні людей так вільно себе почуває.

Всього за півгодини пост Ар'єва зібрав понад 130 лайків.

"Заявление в поліцію, терміново", "Володя, афганці Майдану згодні зустрітися з ним, нехай скаже, коли", — коментують заявление Ар'єва користувачі Facebook.

Нагадаємо, керівника ГО "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова підозрюють у тому, що він допоміг бійцям "Беркута" позбутися зброї і покинути Київ. Керівник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк заявляв, що Ковальову висунуто підозру, але оскільки стаття Кримінального кодексу, яку йому інкримінують, передбачає злочин середньої тяжкості, така міра запобіжного заходу, як арешт, стосовно голови ГО не передбачена.

Як повідомляв "Апостроф", раніше слова генпрокурора Юрія Луценка про те, що слідство вийшло на людину, яка приховувала факти по справі про розстріл Небесної Сотні, розбурхали інтернет.