RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Мережу підірвало відео з зверненням "кіборга" з передової АТО

У соцмережах набирає популярність відео зі зверненням старшого лейтенанта 122-го батальйону ВДВ 81-ї бригади з позивним "Веселий", який розповів подробиці державного забезпечення бійців АТО на Донбасі.

Відео опублікував журналіст Роман Сініцин на своїй сторінці в Facebook.

"Вони крутять-вертять, а про нас забувають. Аж до того, що мішки доводиться самому шукати. Не сперечаюся, зараз батальйон як-то пробиває, але має бути якийсь забезпечення. Бензопили сам купуєш, волонтери купують", - сказав боєць АТО, який раніше воював в Донецькому аеропорту.

Він підкреслив, що фактично все обмундирування купив на свої власні гроші, і тільки "берці" йому видали на складі.

Дане відео зі словами бійця АТО набрало 440 лайків і 122 репости за 10 годин.

"Все правду каже просто з мови знімає", "Якщо так херово,значить хтось на цьому заробляє", "І я купу екіпіровки купую за свої. І левова частка бійців з мого підрозділу. Тому що або воюй в тому, що дали, або докупай зручне і надійне. Є ті кого влаштовує видане і вони теж нормально воюють. Але говорити про те, що держава не видає - це лукавство зараз", - коментують відео користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах викликало резонанс зняте в зоні АТО фото автомобіля, на лобовому склі якого дірка від кулі.