RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Популярний блогер розбурхав мережі зверненням до адептів ЛНР/ДНР

Після замаху на ватажка ЛНР Ігоря Плотницького відомий український блогер та волонтер Юрій Касьянов зробив звернення до прихильників так званого "російського світу", закликавши їх з'єднати зброю, відновити українські кордони й повернути окупований Крим.

Про це Касьянов написав написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що в Україні не вбили жодного неугодного владі "карателя", в той час як в ДНР і ЛНР знищено чимало польових командирів і "політичних ідіотів".

За словами Ксьянова, київський режим не вдається до позасудових розправ і всіх злочинців відправляє до суду. "Тому що у нас — яка-ніяка демократія і який-ніякий закон", — пише волонтер.

Він заявляє, що в окупації все інакше, і зазначає любов росіян любити те, що їх вбиває — "схилятися перед "великою силою, що стирає в табірний пил мільйони людей та "ненавидіти всіх, хто живе не так, як ви".

"Путіну плювати на кожного з вас", — каже Касьянов прихильникам "руського мира" і називає їх витратним матеріалом для російського лідера, "рясно политою кров'ю чорноземом, на якому проростає його "велика", совкова, імперська ідея".

"Може, поки не пізно, поки не передушили вас російські "брати", з'єднаємо зброю, і — гайда кордони відновлювати, і Крим повертати?", — закликає Касьянов.

На додаток до свого звернення він закликав українських "патріотичних дурнів" не писати нісенітницю, а дізнатися значення таких слів, як "іронія", "сарказм" і "сатира".

Пост Касьянова зібрав понад 260 лайків і більше 70 коментарів в соцмережі.

"Цікава думка... Але не зрозуміють... Ні ті, ні ці... Хоча пелена спадає, якщо історію почитувати...", "Все правильно і по справі. Але це ж метання бісеру перед самі знаєте ким", "Хороша ідея, але все впирається в поребрик, тому так", "Лайк, крім останнього абзацу. З зрадниками зброю не з'єднують", — коментують звернення Касьянова користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Юрій Касьянов расссказал про те, якою може бути велика війна на Донбасі.