RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Стало відомо про втечу з України великого забудовника

Скандальний бізнесмен-забудовник Анатолій Войцеховський, якого звинувачували в причетності до 40 незаконних забудов у Києві, втік з України.

Про це повідомив народний депутат, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець на своїй сторінці у Facebook.

За словами Белоцерковца, втік Войцеховський в Росію, а сталося це на наступний день після того, як його випустили під заставу.

Білоцерковець повідомив, що прізвище судді, який призначив заставу — Підпалий, а сума застави склала 14 млн грн. Він зазначив, що прокуратура вимагала збільшити заставу до 50 млн грн, але цього зроблено не було.

Нардеп задається питаннями, чи понесе відповідальність суддя і що робити обдуреним вкладникам,котрi стали жертвою махінацій Войцеховського.

"З цими суддями справи не буде", "А що там з судовою реформою і люстрацією суддів?", "Таких діячів потрібно тримати у в'язниці, поки не повернуть людям гроші за квартири. А так черговий плювок", "Отже, незбаром побачимо шоу під назвою "багатотисячна хода до Порошенка з вимогою дати людям квартири", — коментують новину користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", 15 липня Войцеховського затримала Генпрокуратура.