RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Військовий парад у Києві: прихильники і противники влаштували битву в мережі

Прихильники і противники ідеї проведення військового параду в Києві до Дня незалежності влаштували в мережі суперечку на цей рахунок.

Користувачі висловлюють свої думки на цей рахунок на сторінках соцмережі Facebook.

На думку блогера з анексованого Севастополя Віри Левкович, уряду варто було б потурбуватися щодо наданням допомоги, лікування і реабілітації бійців, які повернулися з АТО, а не "доводити країну показухою".

У свою чергу українська журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва висловилася за проведення урочистостей до Дня незалежності, а також відповіла всім тим критикам, які переживають за збереження асфальту в центрі столиці.

Український журналіст Олексій Братущак продемонстрував фотографію з військового параду в американському Лонг-Біч, вказавши на те, що не вважає проведення військового параду пережитком радянського минулого.

Журналіст Денис Попович назвав проведення військового параду важливим пропагандистським інструментом в умовах ведення країною війни і вказав на те, що, незважаючи на війну з нацистською Німеччиною, 1941 року на Червоній площі в Москві також пройшов масштабний парад.

Не залишився осторонь від дискусії і український політолог Тарас Чорновіл, пояснивши, чому нинішні суперечки нагадують йому про скандал навколо перейменування українського міста Комсомольськ в Горішні Плавні.

Як повідомляв "Апостроф", заступник начальника департаменту патрульної поліції України, учасник АТО, відомий як "кіборг" з позивним "Маршал" Євген Жуков викликав бурхливий ажіотаж у мережі висловлюванням по військовому параді в Києві.